Historie

 

Voortgekomen uit ambitie

Het is ruim 25 jaar na hun komst naar de Flevopolder, dat Gebr. Van Liere starten met het sorteren en verpakken van uien. We schrijven het jaar 1995, een belangrijk jaar door de verbreding van ons familiebedrijf met een sorteer- en pakstation in voornamelijk uien. Door de jaren heen is Gebr. Van Liere uitgegroeid tot een volwaardig, grootschalig en HACCP-gecertificeerd sorteer- en verpakkingsbedrijf. 

 

Telers dichtbij

We verwerken de oogst van ons eigen bedrijf, maar ook de uien van de groep vaste telers uit de directe omgeving. Alleen de beste uien halen de bestemming van ons pakstation. Gebr. Van Liere en de telers delen de passie voor de ui, werken op dezelfde vruchtbare grond en staan samen voor betrouwbaarheid.

 

Gehele keten

We staan garant voor de gehele keten; verbouwen, bewaren, koelen, sorteren, verpakken, transport en de handel in binnen- en buitenland. Gebr. Van Liere levert uien aan de export, industrie, winkelbedrijven, kleinverpakkers en versmarkt. Veel consumenten weten de weg naar onze uien te vinden via de schappen van de plaatselijke supermarkt.


Oprichting Flevo Trade

In 2004 realiseren we weer een stip die we op de horizon hadden gezet, we richten ons eigen exportbedrijf Flevo Trade op. Vanuit deze dochteronderneming exporteren we uien naar meer dan 40 landen wereldwijd, van Rusland tot Afrika en van Griekenland tot Australië. Meer over Flevo Trade weten? Klik hier of ga naar de website: www.flevotrade.nl