Flevo trade


Export onder controle

Gebr. Van Liere richt in 2004 Flevo Trade Dronten B.V. op. Flevo Trade verzorgt de export voor Gebr. van Liere naar het buitenland. Onze kracht is doen wat we beloven. Bij Flevo Trade kennen we onze talen, we communiceren met afnemers in meer dan 40 landen wereldwijd. 
 

Uitgebreid assortiment producten 

Onze internationale klanten hebben vaak meer nodig dan alleen uien. Flevo Trade levert een compleet pakket aan groente zoals peen, kool, aardappelen, bloemkool, broccoli, knolselderij, rode biet, prei en knoflook, maar ook fruit behoort tot de mogelijkheden. Door ons uitgebreide netwerk van dealers, verpakkers en importeurs heeft Flevo Trade altijd een aantrekkelijk aanbod tegen gunstige voorwaarden. 


Complete logistiek 

Ervoor zorgen dat uw bestelling op het juiste moment, op de juiste bestemming aankomt. Dát is waar we bij Flevo Trade goed in zijn. Wij ontzorgen onze klanten door het logistieke traject van A tot Z te regelen. Van administratie tot verzekeringspapieren en van exportdocumenten tot het regelen van het gekoelde transport. Per vrachtwagen, vliegtuig of schip. 
 

Certificeringen 

Flevo Trade werkt alleen met gecertificeerde bedrijven geschikt voor het doel. Dit betekent dat het continu de nodige controles en maatregelen voor kwaliteits- en procesbewaking in acht neemt. De certificeringen worden uitgevoerd door onafhankelijke en gerenommeerde instanties. Zo is zusterbedrijf Gebr. van Liere BV, waar Flevo Trade het meeste mee werkt, gecertificeerd voor RIK, Field to Fork en HACCP. Wilt u meer weten over Flevo Trade? Ga dan naar www.flevotrade.nl.